• Vi kan løfte enhver opgave

    Vi kan løfte enhver opgave

    bogstaveligt talt

Kran-Kompagniet råder over mobilkraner i flere størrelser

Alle med stor fleksibilitet, kamera og fjernbetjening.

 

LTM 1130

LTM 1130

LTM 1160

LTM 1160

LTM 1200

LTM 1200

LTM 1300

LTM 1300

LTM 1450

LTM 1450

 

Vi råder ialt over 8 mobilkraner og 5 lastbilkraner men kan sagtens trække på vores samarbejdspartner hvis større kraner skal bruges. Kranerne har en stor fleksibilitet, kamera og fjernbetjening og er meget manøvredygtige. Vi har et bredt udvalg af mobilkraner, som dækker alle behov i byggeriet og industrien, ligesom vi også løser opgaver for private. Vores mobilkraner er udstyret med kamera, så kranføreren fra førerhuset kan følge lasten, f.eks. ind over en etageejendom og placere byrden med stor præcision. Nogle mobilkraner er udstyret med fjernbetjening, så kranføreren kan arbejde fra jorden og dermed være helt tæt på løfteopgaven. Alle mobilkranerne er terrængående og drejer på alle akslerne, hvilket gør dem yderst manøvredygtige. De kan køre sidelæns og komme ind de mest besværlige steder.

Mobilkranerne er alle udstyret med hydraulisk fly-jib, som gør det muligt at vinkle spidsen af kranarmen fra kranens førerhus. Det gør kranens rækkevidde betydeligt større, når f.eks. byrden skal løftes henover en bygning og placeres inde i en baggård. Alle vore mobilkraner er monteret med to spil, således at byrden kan vendes. Alt planlægges ned til mindste detalje. Alt nødvendigt dokumentation og tilladelser hos de lokale myndigheder og offentlige transport selskaber hjælper vi gerne med, ligesom vi hjælper med den nødvendige afspærring af veje mm.

Ved opgaver, hvor dokumentation, arbejdsbeskrivelser og beregninger er påkrævet, yder vi teknisk rådgivning, og vi hjælper med udarbejdelsen af det nødvendige materiale. Alle vores kraner er godkendt i henhold til danske og internationale standarder.

 

 

Lær os at kende

Lær os at kende

Vi beskæftiger os med kranopgaver, specialtransporter og kører med alle typer gods (tung, lang, bred og høj last), som skal køres på åbne eller lukkede biler, såvel nationalt som internationalt.
Mobilkraner

Mobilkraner

Kran-Kompagniet råder over et antal mobilkraner, der har en stor fleksibilitet, kamera og fjernbetjening og er meget manøvredygtige. Vi har et bredt udvalg af mobilkraner, som dækker alle behov i byggeriet og industrien.
Udlejning

Udlejning

Hos Kran-Kompagniet har vi erfaring med udlejning af kraner til alle typer løfteopgaver. Kran-Kompagniet løser endvidere særligt komplicerede løfteopgaver samt opgaver med trange pladsforhold.
Kontakt os

Kontakt os

Hos os kan du være sikker på en kvalitetsløsning i alle aspekter. Vi lægger stort arbejde i alle opgaver, vi udfører og der bliver altid kræset om detaljerne. Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter.

Facebook