• Vi kan løfte enhver opgave

    Vi kan løfte enhver opgave

    bogstaveligt talt

Kran-Kompagniet råder over et antal mobilkraner

de har alle en stor fleksibilitet, kamera og fjernbetjening.

Vi råder ialt over 6 mobilkraner og 4 lastbilkraner men kan sagtens trække på vores samarbejdspartner hvis større kraner skal bruges. Kranerne har en stor fleksibilitet, kamera og fjernbetjening og er meget manøvredygtige. Vi har et bredt udvalg af mobilkraner, som dækker alle behov i byggeriet og industrien, ligesom vi også løser opgaver for private. Vores mobilkraner er udstyret med kamera, så kranføreren fra førerhuset kan følge lasten, f.eks. ind over en etageejendom og placere byrden med stor præcision. Nogle mobilkraner er udstyret med fjernbetjening, så kranføreren kan arbejde fra jorden og dermed være helt tæt på løfteopgaven. Alle mobilkranerne er terrængående og drejer på alle akslerne, hvilket gør dem yderst manøvredygtige. De kan køre sidelæns og komme ind de mest besværlige steder.

Mobilkranerne er alle udstyret med hydraulisk fly-jib, som gør det muligt at vinkle spidsen af kranarmen fra kranens førerhus. Det gør kranens rækkevidde betydeligt større, når f.eks. byrden skal løftes henover en bygning og placeres inde i en baggård. Alle vore mobilkraner er monteret med to spil, således at byrden kan vendes. Alt planlægges ned til mindste detalje. Alt nødvendigt dokumentation og tilladelser hos de lokale myndigheder og offentlige transport selskaber hjælper vi gerne med, ligesom vi hjælper med den nødvendige afspærring af veje mm.

Ved opgaver, hvor dokumentation, arbejdsbeskrivelser og beregninger er påkrævet, yder vi teknisk rådgivning, og vi hjælper med udarbejdelsen af det nødvendige materiale. Alle vores kraner er godkendt i henhold til danske og internationale standarder.

Kraner

 

Løftekurver - 4 lastbilkraner op til 130 tm

LTM 1130

LTM 1130

LTM 1160

LTM 1160

LTM 1200

LTM 1200

LTM 1300

LTM 1300

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Facebook