Cookies og Privatlivspolitik

 

MERE INFORMATION

Kran-Kompagniet videregiver ikke de elektroniske spor, du efterlader dig, når du besøger vores hjemmeside. Vi behandler dine data fortroligt og naturligvis i henhold til persondataloven. Bliv klogere på vores datapolitik
og brug af cookies.

Datapolitik

Resume:
Kran-Kompagniet afgiver aldrig Personoplysninger til tredjepart, medmindre du selv aktivt giver samtykke hertil og det er nødvendigt for at kunne levere den service du efterspørger.

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved køb, deltagelse i en konkurrence, eller i forbindelse med en forespørgsel online, via telefon eller mail. I disse tilfælde indsamles der muligvis oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb, konkurrence eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden.
Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer

Nedenfor kan du læse vores politik på området.

1. Formål

Formålet med Kran-Kompagniets persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

2. Hvilke personoplysninger indsamler Kran-Kompagniet?

Kran-Kompagniet har brug for visse personoplysninger for at kunne løse dine kranopgaver, levere målrettet information, ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. Krankompagniet indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en kvalitets ydelse til dig.

3. Hvordan indsamler Kran-Kompagniet personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv, eller en kollega afgiver i forbindelse med en ordre, indsamles der data når du interagerer med Kran-Kompagniets hjemmeside.
På hjemmesiden anvender vi cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

4. Hvad er en cookie

En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
En cookie kan ikke indeholde personlige oplysninger, virus eller andre skadelige programmer.

5. Formål med cookies på denne hjemmeside

Hjemmesiden bruger primært cookies til at huske de valg, du foretager på hjemmesiden, samt til statistik gennem Google Analytics, at måle trafikken på hjemmesiden så vi kan få et billede af af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, og hvilke dele af websitet de besøger, mm. Statistikken kan også opdele anonymiserede data fra besøgende i segmenter, som afdækker geografisk område, køn, interesser, hvilken enhed der er benyttet til at besøge hjemmesiden m.v. Webstatistikken kan bruges til at forbedre siden, så du kan komme nemmere til de informationer, du søger.

Hjemmesiden anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies

  • Google ifm. Google Analytics
  • Business solutions

 

6. Sikkerhed

Kran-Kompagniet har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller komme til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

7. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen (Typisk 5 år) Oplysningerne slettes herefter, medmindre oplysningerne fortsat er relevante for Kran-Kompagniets opgaver, f.eks. i forbindelse med opfyldelsen af nye ordrer eller lignende. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationerne slettes.

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

8. Samtykke

Når du besøger vores hjemmeside uden at have afvist eller slettet cookies, har du accepteret brugen heraf

9. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos Kran-Kompagniet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet (http://www.datatilsynet.dk)

10. Kontakt Kran-Kompagniet

Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller til Kran-Kompagniet i øvrigt, så er du meget velkommen til kontakte os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller tlf. 53 53 65 65

11. Slet cookies - hvordan?

Hvis du ikke ønsker cookies, kan du slette det fra din computer. Hvordan du sletter cookies afhænger af, hvilken browser du bruger.

Er du en PC-bruger med nyere browser kan du slette dine cookies ved at klikke på genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke eller bruger du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på de relevante links:

Sletning af cookies i Safari 5.0 – (https://support.apple.com/da-dk/HT201265)

Sletning af cookies i Internet Explorer - (https://support.microsoft.com/enus/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-10)

Sletning af cookies i Opera – (http://help.opera.com/Windows/9.51/da/cookies.html)

Sletning af cookies i Mozilla Firefox – (https://support.mozilla.org/da/kb/sletcookies-fjerne-oplysninger-fra-websteder?redirectlocale=enUS&redirectslug=Deleting+cookies)

Sletning af cookies i Google Chrome – (https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da)

 

ISO 600

Facebook