Kran-kompagniet er din kran-ekspert

Altid klar til at løfte dine opgaver hele vejen.

Kran-Kompagniet løser en bred vifte af kranopgaver. Vi har et stort udvalg af kraner og løfteudstyr, som gør os i stand til at løfte, og naturligvis transportere, mange forskellige emner. Vi beskæftiger os med kranopgaver, specialtransporter og kører med alle typer gods (tung, lang, bred og høj last), på åbne eller lukkede biler, såvel nationalt som internationalt.

Om Os

Kran-Kompagniet er et stærkt team af kran-eksperter, som hver dag har fokus på at give vores kunder det bedste løft i branchen. Vi er bevidste om, at vores positive udvikling skyldes et skarpt øje for tilfredse kunder, som altid kan forvente service i topklasse.
Vi vil helst føle os som en del af ”sjakket”, når vi er hos kunden, og vi springer gerne ud af kranen og giver en hjælpende hånd.

Kran-Kompagniet er vokset fra at være en iværksættervirksomhed, til en etableret, ISO certificeret kran virksomhed. Fra vores to afdelinger i Kvistgård og Hasselager – kører vi i dag landsdækkende service, med fokus på sikkerhed og kvalitet.
 

Vi løfter også din opgave

 
Har du spørgsmål til Kran-Kompagniet, herunder hvilke opgaver, vi kan løse for dig eller din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os.
 

Kontakt os på tlf. +45 53 53 65 65