Kran-kompagniet løfter dine opgaver til nye højder

Vi trækker på flere generationers erfaring når vi transporterer, løfter og bakser for vores kunder.

Udlejning af kraner

 
Er du privat eller professionel, og har brug for en kran? Kran-kompagniet leverer altid den kran du står og mangler.
Kran-Kompagniet har stor erfaring i at løse alle typer af kranopgaver. Vi løfter for privatpersoner der skal have båden i vandet om foråret eller legehuset løftet ind i haven.

Vi løfter for byggeri, infrastruktur, vindmøller og andre komplicerede løfteopgaver, med trange pladsforhold, begrænset løftehøjde eller meget tunge og uhåndterlige emner. Når forholdene kræver det, lever vi flere kraner i samløft.

Komplicerede løft planlægger vi i tæt dialog med kunderne – så alle på pladsen er klar på arbejdsgangene.

Læs vores UDLEJNINGSBETINGELSER
 

Vanskelige bakseopgaver

 
Du får brug for et løft, når rulletrappen skal udskiftes! Kran-Kompagniet klarer bakseopgaven for dig.

Hos Kran-Kompagniet har vi stor rutine i baksning af maskiner og rulletrapper. Vi har specialiseret os i at navigere flere ton tunge og uhåndterbare rulletrapper på plads indendørs. Det er en udfordrende opgave at arbejde sig igennem et storcenter, hvor pladsen er begrænset og underlaget ikke må lide overlast. Vi råder over specialdesignet bakseudstyr. Kontakt os, hvis du har brug for at komme helt på plads med dine tunge elementer.

Se nogle af de bakseopgaver vi har løst

 

Rådgivning og vejledning

 
Er du i tvivl om, hvilken størrelse kran du har brug for? Vi er klar med rådgivning og vejledning af løft- og bakseopgaver.

Hos kran-kompagniet er alle kunder garanteret professionel rådgivning. Er du i tvivl om, hvilken kran-størrelse du har behov for? Har du brug for teknisk rådgivning og vejledning – i forhold til hvordan en kranopgave eller en bakseopgave løses bedst, så kontakt os!

Vi er altid klar til at trække på vores mangeårige erfaring. Ved større opgaver, hvor dokumentation, arbejdsbeskrivelser og beregninger er påkrævet, udarbejder vi naturligvis det nødvendige materiale.

Se vores krantyper og deres løfteevne
 

 

Specialtransport af gods

 
Har du en BRED, TUNG, LANG last der skal transporteres fra a til b? Kran-Kompagniet klarer specialtransporten for dig!

Kran-Kompagniet råder over specialkonstruere blokvogne og trailere. Vi tilbyder naturligvis også totalløsninger, som er din genvej vej til en sikker transport samt løft/baksning helt frem til monteringsstedet.

Vores materiel er naturligvis godkendt i henhold til danske, såvel som internationale standarder, og vores arbejdsgange er kvalitetssikret og ISO certificeret. Når sikkerheden og kvaliteten er i top kan vi fokusere på at levere god service til vores kunder. Det gør vi i Danmark og Norden på land og Offshore.