Kvalitet og sikkerhed er essentielt for Kran-Kompagniet

Derfor er vi certficeret i henhold til standarden ISO 9001:2015.

Certificeringen gælder udførelse af alle typer løfteopgaver med kran, herunder baksning af maskiner og rulletrapper. Specialtransport af gods. Nationalt og internationalt.

Vores faglige og sikkerhedsmæssige ekspertise er altid udgangspunktet for vores arbejde, og derfor kan vores kunder have tillid til at opgaverne løses som forventet. Kran-kompagniets strategiske retning i forhold til kvalitet i vores arbejde og kompetencer afspejles i politikkerne:

Nærværende Kundeservice: Vi bestræber os på altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Fokus på samarbejde: Vi sætter en ære i at have et godt samarbejde med vore kunder. Vi vil gerne føle os som en del af “sjakket”, når vi er hos kunderne.

Erfaring og rutine: Vi har dygtige og engagerede medarbejdere, som er vores vigtigste ressource og stærkeste kompetence. Mange medarbejdere har været i virksomheden i mange år og har stor erfaring, godt kendskab til egen rolle i virksomheden og et højt vidensniveau.

Bred ekspertise: Vi løser alle opgaver til mobilkraner + specialtransport og vi har et stort udvalg af kraner og løfteudstyr, som gør os i stand til at løfte, og naturligvis også efterfølgende transportere, mange forskellige emner.

Teknisk rådgivning: Ved opgaver, hvor dokumentation, arbejdsbeskrivelser og beregninger er påkrævet, yder vi teknisk rådgivning, og vi hjælper med udarbejdelsen af det nødvendige materiale.

Fokus på sikkerhed og kvalitet: Alle vores kraner er godkendt i henhold til danske og internationale standarder + ISO

Kran-Kompagniet´s ledelse følger op på kvalitetsstyringsarbejdet gennem systematisk anvendelse af auditresultater og løbende tilbagemeldinger fra kunder og medarbejdere med henblik på løbende at forbedre systemets effektivitet.

Vi løfter også din opgave
Har du spørgsmål til Kran-Kompagniet, herunder hvilke opgaver, vi kan løse for dig eller din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på tlf. +45 53 53 65 65